Végre ismét új videó!

Kevés volt az időm az elmúlt két hétben, és talán azért is ültem rajta ennyi ideig - de fő, hogy végre elkészült a korábbi vonatkozó szolgálati közleményünk óta az első munkám. Ahogy ott és akkor ígértem, mostantól inkább az ajánlásokra és a figyelemfelkeltésre fókuszálok, így túlsúlyba fognak kerülni az olyan vlog-bejegyzések, amelyekben sorozatokat vezetek elő, tanácsollak el benneteket tőlük - vagy éppen állítok ringbe egymás ellen, mint ezúttal. 

A formátum még egyértelműen tökéletlen, sokat kell dolgoznom rajta - főleg abban a tekintetben, hogy legyen egy kicsit rövidebb és keményebben álljon bele ebbe a harci szellem dologba.

 

Szóval még kicsit sárga és kicsit savanyú a dolog - de majd kinövi magát.

Legalábbis remélem... :)

Addig is fogadjátok szeretettel 2014/2015 (ősz + tavasz, ugyebár) legjobb Marveles, illetve DC-s országos ujjoncának párharcát:

Tube

Inda

 

Szöllő

Címkék: sorozat abc sorozatok akció dráma szuperhős videókritika vblog DC Marvel FOX Gotham Sorozatok harca Marvels Agent Carter

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr517456374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása