Comic Con 07. 16.: -1. nap

 2013.07.16. 20:18

Megígértem, s itt is vannak a Comic Con-os hírek. A naponta jelentkező összeállításban mindig lesz pár képünk, mazsolázok a programok és az eseményen készült fotográfiák között, és örömködök majd egy sort az új fejlemények okán. De ilyesmiről most még szó sincs: a mai, „-1” nap a bemelegítésé.

07. 16._Comic Con_Supernatural_01.jpg

Nos, pár CC-s kampánycuccra én is rátenném a kezemet, a fene vigye el! Itt vannak pl. ezek a táskák: 

07. 16._Comic Con_Supernatural_02.jpgUgyan már nem nézem a Supernatural-t, de azért még mindig az egyik kedvenc misztikus szériám ever. Szóval ezek közül a tarisznyák közül valamelyikkel igazán megdobhatna valaki.

07. 16._Comic Con_Revolution.jpgEnnek a Revolution-ös táskának a dizájnja zseniális – mondjuk azért az amerikai zászló (a lázadók szimbóluma) és a Monroe-milícia jelvényének társítása egy kicsit érdekes – de annyi baj legyen.

07. 16._Comic Con_The Following.jpg

Nem követem a The Following-ot (pedig már az rtl-en is megy, szinkronnal), de egy Kevin Bacon head, az egy Kevin Bacon head. Ez tipikusan az a fajta ridikül, amit nem hordanék, de azért persze vágyom a birtoklására.

07. 16._Comic Con_TBBT.jpgÉs a The Big Bang Theory-t sem lesem már jó ideje – de, az ördögbe is: BAZZZINGA!

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr525408678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása