Mostanában nem irkáltam pilotszkriptekről, pedig felgyülemlett pár érdekesnek ígérkező anyag. Itt van mindjárt a James Gandolfini executive producerte, a HBO-s kínálatba többször betuszkolni próbált, de eddig a csatorna által még nem igazán preferált Taxi 0-22 nevű anyag, amely nem meglepő módon egy taxisofőr mindennapjairól szól. Itt JG a húzónév, ugyebár – amúgy meg a szériából ez alapján még bármi lehet. Mondjuk semmi, ha nem rendelik be…

De van egy olyanunk is, hogyasszonyggya, Spark, és ezt meg viszont a HBO már leakasztotta magának. Az írója Karl Gajdusek (az ő filmográfiájából nekem csak a Dead Like Me hangzik igazán jól – no meg a Felejtés), a cucc pedig a közeli jövőben fog játszódni, egy a távoli univerzumból befogott jel lesz a középpontjában, a társadalom reája adott reakciói, meg a jel utáni kutatás lesz, amíg át nem fordul az egész inváziós sci-fi-be vagy unalomba. Áh, majd meglátjuk, nem rosszmájúskodom, elvégre mégiscsak HBO-s lesz az anyag, tehát megvan az esélye arra, hogy minőségi legyen.

A Showtime-ra érkező Heartland Trucking esetében egyelőre leginkább a berendelő csatorna jelenti az érdekességet – mert az adót ismerve az amúgy egy kamionos és emellett még valami illegális bizniszben is utazó család mindennapjait prezentáló széria nem lesz annyira gyenge. Na jó, hazudnék, ha nem mondanám azt, hogy érdekes az író személye is: hiszen az írónk ezúttal egy kortárs költő: Tony Tost. Hoppá.  Na, ez nekem így már elég érdekesnek hangzik, hogy mindenképpen megérjen egy misét.

A leszbikus és cool L executive producere, Ilene Chaiken és Amy Holden Young, a Beethoven-filmciklus (igen, az a kutyás trash-saga, aminek a példányait nyilvánosan kéne elégetni tiltakozásul az emberi ostobaság ellen) írója, (aki azóta nem is csinált semmit!) együtt kreál sorozatot az ABC-re? Ez egy kisköltségvetésű b-film koncepciójának sem lenne az utolsó! Na, de ez a valóság, ahogy az is, hogy a csatorna berendelte a The Black Box anyagot 13 részre és az egy agykutatóról fog szólni, aki maga is mentális problémákkal küzd. Ja, és az executive producer Bryan Singer lesz. Igen, a House-os BS. (És a Dirty Sexy Money-s, meg X-Men-es BS, de ez most nem tartozik ide.) Na, és akkor most olvassátok újra a sorozat alapsztoriját. És akkor most: az egész bekezdést. OK, ki mondja azt, hogy ezek után nem érdekli, mi lesz ebből?

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr815354448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása