napi történés 06.06.

 2013.06.06. 21:47

Egy nagyon ütős film előzetesét szeretném nektek bemutatni. Még pedig az azt ledirigáló Robert Luketic (a 21- Las Vegas ostroma az egyik kedvenc filmem), Gary Oldman és Harrison Ford miatt  . Abban a gátlástalan nagyvállalati környezetben játszódik, ahol A felejtés bére is: egy fiatal alkalmazott kerül két vállalat vezető (üzleti) titkoktól terhes csatározásainak kereszttűzébe:

Sokat ígérő párosítás John Le Carré (Suszter, szabó, baka, kém) regénye és a hajdani klip "készítő" Anton Corbijn rendezői székbe ültetése: a film egy félig csecsen, félig orosz férfiről szól, aki Hamburgba érkezve szoros kapcsolatot ápol az ottani muszlim közösséggel, amivel az amerikai és német titkosszolgálat figyelmét is kivívja.

gw.jpg

Ízzitsuk be a motort Ethan Hawke-val, aki egy volt autóversenyzőt játszik a Getaway című thrillerben, akinek a feleségét rabolja el egy ismeretlen férfi, hogy rábírja arra, hogy segítkezzen neki.

A Runner, runnerben a Justin Timberlake játszotta fiatal srác megpróbálja véghezvinni a legnagyobb hazárdjátékot és ép bőrrel megúszni az őt alvilági körökbe keverő Ben Affleck formálta karakter és az FBI kergetőzését.

Címkék: film hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr875348768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása