napi történés 05.30.

 2013.05.30. 22:19

Már régóta adós vagyok egyik kedvenc színészem: Joseph Gordon-Levitt új filmjének előzetesével.Egy jó képű, izmos gyereket alakít, aki minden hétvégén más nőt visz az ágyba. azonban a magányát mutatja, hogy az igazi boldogságot az okozza neki, amikor magára zárva az ajtót a számítógépen a jó öreg pornót nézi. Ekkor toppan be az életébe régi vágású nőként a Scarlett Johansson alakította karakter.

Megjött a Machete Kills két előzetese is:

Seth Rogen és Evan Goldberg lesznek a producerei a Sell out című filmben, ami Simon Rich The New Yorkerben megjelent novelláján alapul: a sztori főszereplője saját sósvízbe "fagyott" ükapját "szabadítja" Brooklynra. Amíg Return to sender című thriller főszereplője (nővér) egy vakrandi miatt kerül bajba. Addig a Then They Came For Me Londonból Iránba a 2009-es elnökválasztásra hazautazó Maziar Bahariját szülőföldjén tartóztatják fel, és kerül az egyik legkegyetlenebb börtönbe ott.

Címkék: film hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr815336675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása