a nap híre: bukik az incursion?

 2013.05.05. 14:01

inc.jpg

Steven S. DecKnight, a Spartacus kreátora, executive producere már egy éve készül új sci-fi sorozatára, amely az Incursion címet fogja viselni. A berendelő csatorna, a Starz írói már dolgoznak is egy ideje a projecten – azonban a adó vezetőségétől most leszóltak, hogy köszönik szépen az eddigi munkát – az elkészült pilotscriptek alapján már dönthetnek a sorozat további sorsáról. Ez inkább rossz, mint jó ómenként értelmezhetjük, de a csatorna továbbra is bíztatja a jónépet azzal, hogy „majd meglátjuk” alapon lehet a szériatervből valami. 

Az Incursion egyébként a HALO című videójáték és az Elit alakulat c. klasszikus minisorozat keverékeként került beharangozásra, története szerint pedig egy olyan háborúról szólna, amit az emberiség idegen fajokkal vív. Csakhogy nem a Földön védekezik a gonosz ellenséges megszálló flották ellen, hanem a földi a „gonosz ellenséges megszálló flotta” és a háború az idegen fajok bolygóin zajlik.

Tegye fel a kezét az a sci-fi rajogó, aki számára ez nem hangzik elég érdekesnek!  

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr745282102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása