sorozathírek 04.28.

 2013.04.28. 21:26

sorhir1.jpg

A BBC1-on futó The Village c. sorozat a 20. század eleje-közepe tájékán játszódik, egy kis angol faluban és egy földműves családról szól. Ettől még lehet érdekes is, meg unalmas is, de ami tény, nekem eddig nem volt túl sok érkezésem rá. Ami viszont szintén tény, hogy a csatorna most berendelte a sorozat második évadát. Lehet, hogy érdemes lenne vetni rá egy-két pillantást? 

sorhir2.jpg

Többek között Seth Rogen (televíziós komédiák és animációs filmek mindenese) is bábáskodna afölött a pilot fölött, amelynek szkriptje jelenleg is az FX-nél várja sorsát. A Bigfoot története egy saquatch-ról szól, aki keresi a helyét az emberek és az állatok világában. A stílusból némi ízelítőt ad a fenti rajz is. Imádkozzunk, hogy berendeljék, mert ez csak király lehet!

- Szöllő -

 

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr375251658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása