Sorozathírek 06. 18.

 2013.06.18. 19:56

1_28.png

Charlie Sheen már megint játssza az eszét – legalábbis Selma Blair szerint (a dolog még nem kapott hivatalos megerősítést). OK, ilyesmikről (mármint pletykafélékről) általában nem szoktam írni (ez nem a Gossip Girl!), de ez most kivétel – Sheen bácsi hülyeségei ugyanis a Two and a Half Man-es ügyei óta egyértelmű primátust élveznek mindenki más hülyeségeivel szemben a sorozatvilágban. Most, mint producer és főszereplő vitézkedett az Anger Management című FX-es projectje körül– ami valószínűleg ismét egy one man show (ismét Charline-nak hívják a főkaraktert, komolyan). Hozzátenném – én nézném a sorozatot (főleg, mert az egyik kedvenc adómon fut!), de az idiotizmusa és kapzsisága okán úgy megutáltam CS-t, aki az egyik kedvenc sitcomomat hagyta ott, ebek (vagyis Ashton Kutcherek) harmincadjára, hogy még mindig pihentetem az amúgy 2012-ben startolt, immár második szezonján is túljutott anyagot a daralistám távolabbi végében. Talán ebből is következően, én nem fogok a most következő infón annyira kiborulni, mint az AM rajongói vagy a fő érintett, Selma Blair. Ja, igen, a hír (ha ugyan tényleg igaz): CS a többi producert zsarolja azzal, hogy rúgják már ki a széria egyik főkarakterét alakító SB-t, mert ő annyira nem szeret vele együtt dolgozni és amúgy is elege van már a fizimiskájából. 

1_29.png

Miközben pedig Charlie Selmát próbálja kirugdosni az alvégen, addig Mila Kunis-t próbálja becsábítani ugyanannak a shownak a málnásába. Méghozzá nem is akármilyen ígéretekkel: a következő évadban ugyanis, állítólag, 10 részre, epizódonként 1 millió dollárért (!) próbálja leszerződtetni a felettébb csinos fehérnépet, akit a legtöbb sorozatkedvelő valószínűleg a That’s 70’s show-ból ismer és (minden bizonnyal ott is) szeret(ett meg). (A vicces az, hogy a fentebb morcosan emlegetett Ashton Kutcher is abban a remek sitcomban kezdte a pályáját– de ő ott még, a mostani szerepeivel ellentétben, valóban testhezálló figurát játszott, vagyis egy idiótát.)

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr125367799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása