sorozathírek 05.17.

 2013.05.17. 22:05

cards1.jpg

Tegnap végezte be a 4. évadát a The Vampire Diaries – majd előbb-utóbb megnézem, és írok róla a naplóba (évadkritika nem valószínű, de még megtörténhet az a baleset, hogy ráveszem magam egynek a magírására) – és a bajbajutott politikusok védelmét felvállaló jogász csapatról (hallatlanul viccesen, sőt, tragikomikusan hangzik ez a HoC nézése közben) szóló Scandal 2. szezonja is véget ért.

cards2.jpg

Két, számomra korábban oly fontos, de mostanában nemigen követett sitcom is évadot zár. A The Big Bang Theory a 6. szezonjával végez – de én a negyedik közepe táján már lemondtam a követéséről, hiszen annyira kiveszett belőle az a geek életérzés, amiért megszerettem, és annyira következetlen, logikátlan, széteső lett, hogy egyszerűen ráuntam. A The Office-szal kapcsolatban viszont egyszerűen nem merem megmondani, hányadik évadnál tartok, mert magam is szégyellem (legyen elég annyi, hogy még Michael Scott a főnök!). Nagyon szeretném bepótolni a még nem letudott évadokat, de egyszerűen még mindig nem jutottam oda, hogy ezt megtehessem. És most azért is fájó a restanciám, mert reklámmal és tokkal-vonóval együtt is 75 perces zárórészt kapott – a sorozat. Igen, a The Office-nak is vége. Most elmorzsolhatnék pár virtuális könnycseppet, de nem fogok – inkább térjünk rá az új lehetőségekre a nosztalgia helyett. 

cards3.jpg

A Warehouse 13 utolsó évada lesz az 5., vagyis a következő, a Zombielandből pedig, hál’ istennek, nem lesz sorozat. Az egyik hír relatíve ambivalens, mivel nem néztem eddig sem a 13-as raktárházat, bármilyen szépeket is írtak róla. Nem tudom miért, de sosem úgy jött ki a lépés, hogy bele tudjak fogni. A másik infónak viszont örülök, mert belekukkantottam a Zombieland pilotjába, és valami borzalmasan gyenge és idegesítő lett. Képzeljetek el egy zombis Malcolm in the Middle-t. Ugye milyen elrettentően tud hangozni ez?

 - Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr165305411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása