Sorozathírek 07. 05.

 2013.07.05. 14:24

(Miami Helyszínelők 8. évad premier, ma az RTL Klubon 21:35-től. Már akinek még nincs herótja a miami heat-től, meg Horace napszemüveges fizimiskájától. Elárulom, nekem igen...)

07. 05._This is England '86.jpg

Ez itt Anglia ’86. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs filmboxos kábelcsomagom, mert ez a sorozat az, amiből még egy részt is lusta lennék letölteni, viszont a tv-ben tutira tennék vele egy kísérletet. Igen, pedig 80’s sucker vagyok! – De ennél a Channel 4-os produkciónál nekem a trailerek és egyéb promóanyagok alapján elég nyominak tűnnek a karakterek – és ez sosem hozta meg túlzottan a kedvemet az amúgy 2010-ben startolt és már harmadik szezonját taposó anyaghoz. Tényleg, bocs, de ez az igazság. Na, mindegy, majd egyszer csak bepróbálom – de a fentebb írtakból következően biztos nem ma, a Filmbox Plus-on, 21:00-től.

07. 05._Taxi Brooklyn South.jpg

Hát, nem tudom… - OK, Luc Bessont még mindig felettébb kedvelem, de már korántsem akkora király, mint amekkora régebben volt. Nekem a harmadik résztől fogva eleve eretnekség az összes Taxi-folytatás (de már a másodiknál is billeg kicsit a léc), az újabb anyagai pedig már korántsem olyan erősek, mint a régiek (kivéve mondjuk az Adele blanc sec-et, ami egy rafinált és mókás műfajparódia). Na mindegy – én mindenesetre nem lelkesedem annyira a Taxi: Brooklyn South c. újraértelmezésért, még ha az eredeti film rendezője is lesz az anyag egyik kreátora. Az első két részt egyébként Oliver Megaton rendezi majd, a történet középpontjába pedig egy francia taxisofőr és egy New York-i nyomozó kettőse fog állni – az eyecandy faktort Chyler Leigh erősíti majd. Az anyag 12 részes lesz, a csatornák valamelyike biztosan ráharap majd, és a külföldi eladások sem okoznak majd nagy nehézséget a készítőknek.

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr845392438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása