Sorozathírek 07. 02.

 2013.07.02. 15:38

07. 02._Siberia.jpg

Jajj, ez de rossz! Szibériában túlélős reality-t rögzítenek a semmi közepén, de titokzatos erők szabadulnak el a forgatáson, és a helyzet gyorsan bekeményedik. A francokat! Láttam már efféle elszabadulást, meg bekeményedést, és köszi, de valahogy inkább mégsem kérnék belőle. Lerágott, száraz, büdös csont ez! Márpedig az NBC most ebből a már nagyon unalmas témából kreált sorozatot, ami tegnap este startolt. Ja, és, mielőtt azt hinnétek, legalább a címében van valami különleges – az egyszerűen csak annyi, hogy Siberia. Legalább Ohotsk lenne vagy Chuvashia. Esetleg Yakuthia. De akkor, jajj, nem értené a paraszt amcsi! Pfuj! (És milyen fantáziátlan, ostoba ez a kép is!)

07. 02._Veep.jpg

OK, hogy az USA alelnökéről sitcomot csinálni vicces, mókás, mulatságos ötlet – még ha nő is az illető (és itt most nem ráncigálnám elő ama sok feminista szemében bizonyára hímsoviniszta tanomat, hogy a humor, sok egyébbel ellentétben tényleg a férfiak asztala), és Julia Louis-Dreyfus is játssza – de valahogy nem tud lekötni a Veep. Erre már a pilot környékén rájöttem tavaly, így nem is folytattam e produktumot. Érdekes, hozzám képest nagyon sokan esküsznek a szériára – dicsérik a fanyar humorát, az egyedi hangulatát, a fain karaktereket – ésatöbbi. Sőt, az anyag több díjat nyert az idei komolyabban vehető sorozatos megmérettetéseken, és megesküdnék rá, hogy valamilyen elismerést az Emmy-n is beseper majd (ahogy azt már tavaly is megtette). Ja, és a hír: a második évadot egyébként ma kezdik el vetíteni a HBO Comedy-n (a magyar cím Az alelnök, ugyebár). Csak mondom. Ha valakit érdekel.

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr985387940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása