Sorozathírek 07. 01.

 2013.07.01. 12:11

07. 01._Skins.jpg

Ugye nem tetszettek elfelejteni, hogy ma startol a Skins 7. évada Effy duplaepizódjával, a Fire-rel. Kritika egy-két héten belül.

07. 01._Dexter.jpg

A vég elkezdődött. Nem kell megijedni, semmi apokaliptikusról nem beszélek – bár a hardcore fanok számára lehet, hogy ez mégis afféle infó. Az utolsó évad startolt el ugyanis, a 8., sokunk kedvenc szériájából, a Dexterből. Inernational No 1. sorozatgyilkosunk sok mindent megélt 2005 óta, de azt, hogy véget érjen a története, még nem – márpedig 12 hét múlva várhatóan pontosan ez fog bekövetkezni. A pilotról hamarosan írok – de egyelőre, amíg még a Mad Men finálé ügyében is egy héttel el vagyok maradva, tuti, nem fogok. Talán majd holnap vagy holnapután… Most mi van, nem szoktam beváltani az ígéreteimet?

07. 01._Zach Stone is gonna be famous.jpg

A minap belenéztem egy kicsit az MTV műsorába és nem csalódtam: a felhozatal egyre bénább. Tavaly (amikor utoljára többet láttam 2 másodpercnél a kínálatukból) az R. J. Bergerrel vagy a Real Life: San Diego-val még egész jól elvolt az ember, a Beavis & Butthead új évada pedig nagyon suhancos volt - de idén már csak Gordie Shore van, Washington Heights, L.A. Complex – és totális leépülés. Vajon ezt a vonulatot gyarapította a Zach Stone is gonna be famous, vagy túl cool volt a csatornára. Ahogy olvasom, megoszlanak a vélemények a kreátor, és a főszereplő 18 éves karaktert tényleg 18 évesként játszó Bo Burnham one man show-jával kapcsolatban, de az tény, hogy a csatorna elkaszálta a cuccot és tegnap lement a 2 utolsó rész is. Vajon valóban egy radikálisabb szerzői próbálkozás volt, vagy túlértékelik a lájkolói? Kiderül, ha bepróbálom. Majd egyszer…

 

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr815385956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása