Sorozathírek 06. 19.

 2013.06.19. 20:02

1_31.png

A Ringer (ami jó hazai szokás szerint nem úszta meg egy szokásos, jellegzetesen lapos alcím nélkül – A vér kötelez), kb. olyan sorozat volt, amilyennek a mostanában futó, de szappannal kissé felhabosított Revenge bizonyult. Erős női főkarakterrel bír ugyanis (Bridget Kelly - Sarah Michelle Gellar – és rajta kívül még olyan remek színészekkel, mint Ioan Gruffudd vagy Nestor Carbonell), tematikája ugyanúgy a sérelmek és a bosszúk körül forog, gyűlölt antagonistái pedig ugyanúgy kisebbfajta birodalommal rendelkeznek, mint Grayson-ék az emlegetett szériában (a különbség az, hogy ők deklaráltan maffiózók). Azonban, míg annak már a 3. évada is biztosan meg fog érkezni az ABC-re, a Ringer-rel mostohán bánt az élet – és a CW. Egy évad után ugyanis sajnálatos módon elkaszálták, amit én nagy és súlyos véteknek tekintek a csatorna részéről – az egyik legjobb és legtöbb lehetőséggel bíró szériájától vált meg ugyanis a szídáböljú. Ahogy azonban lenni szokott, sok elkaszált anyagot mégis megvásárolnak és leadnak idehaza (rejtélyes, de örömteli dolog ez) – így van ez a Ringerrel is, amely ma este 23:20-kor kezd a TV 2-n. Annak, aki még nem látta az első és egyetlen szezont, és nem riasztja el a befejezetlenség, most alkalom kínálkozik a pótlásra. 

1_32.png1_33.png

Kísért a múlt a Criminal Minds új évadában és a Bates Motelben egyaránt. Előbbi legújabb, immár 9. szezonjában (Gábor óriási addiktja lett a szériának, én azonban megátalkodott módon továbbra sem követem rendszeresen) nagyobb figyelmet fognak fordítani bizonyos régen nem látott ügyekre és elkövetőikre, a még megoldatlan bűneseteket pedig igyekeznek majd lezárni. A hitchcocki helyszínen játszódó, de nem hitchcocki tollakkal ékeskedő, amellett azonban rám elég gyenge produktum benyomását tevő thriller-széria pedig a második évadában hoz be újabb karaktereket a Bates-család népes rokonságából, hogy felpörgesse velük a történetet. Nem tudom, érdekelni fog-e valaha, hogy sikerül-e nekik ez a „mutatvány”

1_34.png

Ja, és a tegnapi hír 100%-osan igaz: Selma Blair repül az Anger Managment-ből, mert túl sokat panaszkodott Charlie Sheen-re. A producerek a következő szezon félidejénél szolidan kiírják majd és új színészt, tehát új karaktert hoznak be a helyére. Tanulság: még akkor se panaszkodjatok Sheen bácsira, ha ti vagytok az éppen futó showjának a főkarakterei, mert ez lesz a vége…

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr745369596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása