napi történés 06.17.

 2013.06.17. 21:49

1_27.png

Én valahogy a régi Wolfenstein számítógép játékra asszociálok a Frankenstein's Armyval kapcsoaltban: orosz katonák mennek titkos küldetésre egy örült tudós (Dr. Viktor Frankenstein) erődjébe szabotálni annak nácik halálból való feltámasztására irányuló kísérleteit.Jön Martin Scorsese kezei alatt született The wolf of Wall street című film, amely a hírhedt bróker, Jordan Belfort partykkal droggal és alkohollal övezett emelkedését és bukását meséli el a férfi bestsellere alapján.

Készül már Ryan Gosling rendezői debütálása: How to catch a monster címen. Méghozzá egy fantasy noir lesz egy a fiát egyedül nevelő anyáról, és elmagányosodott fiáról, akik felfedeznek egy hátborzongató, sötét víz alatti világot. Bonesnek és Bilynek "mélyen bele kell mártózniuk", ha túl akarják élni. 

Címkék: film hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr745366294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása