Sorozathírek 06. 11.

 2013.06.12. 07:52

1_2.jpg

A Wigs nevű webes csatorna a FOX birodalom egy viszonylag újonnan alapított provinciája, amelynek legújabb sorozata, a Susanna elsősorban nem a témája (szülés utáni depresszió – bár ebből is ki lehet hozni jó dolgokat), hanem a cast miatt érdekes. A címszereplő Anna Paquin lesz (a True Blood évadok közti szünetekben is nyilván kell valami munka), de itt lesz még nekünk Maggie Grace (akit a Lost óta egészen biztosan nem láttunk) és Virginia Madsen (őt meg sorozatokban sem igen látni) is. Start: 06. 14-től. Azaz: ezen a napon lövik fel az egész anyagot a netre. 

2_2.jpg

A minap fellőttem pár dvd-covert, bizonyításképpen, hogy mostanában nem látok annyi szép és igényes borítót, mint régen. Na, a Workaholics 3. évados dvd-kiadásának burkolata sem fest valami szépen – de ez utóbbitól ezt nem is várjuk el. Sőt, ez a kép igazából mindent elmond a sorozatról, amit el kell róla mondania. Pontosan ilyen – se nem több, se nem kevesebb. De ezért is szeretjük. (S talán ez az autentikus humor is az oka, hogy a Workaholics egyike azon kevés sitcomoknak, amelyekkel tökéletesen szinten tudom tartani magam). Apropó, közeledik júni 25, azaz Half Christmas (bennfentes poén)? Ti hogyan ünnepeltek?

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr895356826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása