sorozathírek 06. 04.

 2013.06.04. 17:33

kep1_2.jpg

A harmadik évadát kezdte a Teen Wolf, ami egy 1985-ös klasszikus remakijaként indult, és most fogalmam sincs, hol tart – mert nem is nagyon érdekel. Talán azért. Vámpíros és vérfarkasos témában nekem különben is most minden eltörpül a Hemlock Grove mellett (még régi, azóta megunt kedvencem, a True Blood, és – horribile dictu – a klasszikus Buffy-Angel duó is – ezekhez képes pedig a Teen wolf ugyebár, de már önmagában is semmi). Csakúgy érdektelenség övezi nálam az ötödik évadát tegnap bevégző The Secret Life of The American Teenagert is. Könnyű az ABC Family-n öt évadot túlélni – a konformizmus receptjének szabályait nem nehéz betartani (nézzétek meg a Melissa & Joey is milyen szépen túlélte!).

kep2_2.jpg

A Revolution-ből is nyári dara lesz – főleg, hogy tegnap véget ért az első etap, így egyben, gyorsan letudhatom majd a sorozatot a közeljövőben. A minőségről megoszlanak a vélemények – van, aki imádja, s van, aki átkozza a projectet, de nekem úgy tűnik, a lelkes fanboy-ok mégiscsak többségben vannak. Na, majd meglátjuk, ez jót jelent-e (a legtöbbször egyébként rosszat szokott)…

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr175343997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása