Névtelen6.jpg

Ebből számomra csak a kórház hangzik csöppet érdektelenül, de ha a másik három elem eléggé domináns lesz, akkor nem lesz gond azzal sem.

 Na, mondom mi van: a Cinemax új szériát tervez berendelni, amelynek – úgy tűnik – kreátoraként Steven Sodebergh-et, főszereplőjeként pedig Clive Owen-t üdvözölhetjük. A The Knick munkacímmel összepakolandó anyag egy századfordulós NY-i korházban fog játszódni, ahol még ugyebár nincsenek antibiotikumok, az opiátokon kívül nemigen vannak erős fájdalomcsillapítók és még nincs érzéstelenítés, csak altatás.

Egyelőre 10 részes első szezont terveznek – s az adónak már nincs más teendője, csak berendelni az anyagot. Remélem, igent mondanak rá, mert a magam részéről érdeklődnék iránta – csak ne legyen belőle kórházsorozat a szó legrosszabb értelmében, mert akkor gyorsan lesuhint majd a kasza. 

Névtelen7.jpg-Szöllő-

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr925320931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása