napi történés 05.21.

 2013.05.21. 20:17

A nagy Transformers fanok most dörzsölhetik a tenyerüket, mert úgy néz ki, hogy a negyedik részben megjelennek az autobotok oldalán harcolva: egyik jelenetben maga Optimus fog lovagolni az egyikükön. Guillermo del Toro új thrillerjében New York-iak próbálják útját állni egy ősi vámpírizmust eredményező vírusnak: most már Mia Maestroval is a "fedélzeten". Egyik nagy kedvencem: Anthony Hopkins is csatlakozik Joe Johnston Gotti: In the Shadow of My Father című filmjéhez: amely a címadó gengszter családon keresztül mutatja be az apa-fiú kapcsolatot: a feszültség természetesen abból ered, hogy a fiú nem az apja kijelölte úton akar tovább haladni, hanem hátra akarja hagyni azt a világot.

jo6.jpg

Mads Mikkelsen 16. századi közrendűként igyekszik a Michael Kohlhaasban érvényt szerezni az igazának (a két lovát eltulajdonító nemessel szemben), amiből magán háború kerekedik.

Címkék: film hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr735311709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása