a nap híre: nbc-s berendelések

 2013.05.13. 21:13

Tegnap, későn ahhoz, hogy már írhassak róla, megérkeztek az NBC által őszre berendelt szériák szinopszisai és első plakátjai. Az összesről most nem fogok írni (14 db-ról volt szó és nem tartozik a profilunkba a mindenről való beszámolás), de négy projectet kiemelek a felhozatalból. Egyelőre csak érdekesség gyanánt. 

nevtelen2.jpg

Ilyen a The Michael J. Fox Show. Lehet, hogy nem lesz valami nagy cucc – de MJF régi nagy kedvencem, és ezért még akkor is adok majd neki egy esélyt, ha nagyon rosszakat írnak róla. A sztori szerint egyébként, elvileg, hősünk a saját történetét fogja előadni, csakhogy sitcom-os keretek között, humoros formában. 

nevtelen3.jpg

A Crossbones a „valódi Feketeszakáll” történetét volna hivatott prezentálni, mégpedig – nagyon úgy néz ki – John Malkovich főszereplésével. A project sorsa még bizonytalan, mint a kutya vacsorája, de a pilot biztosan elkészül majd, és ha tetszik a jónépnek, akkor akár komoly jövője is lehet. Én – egyenlőre – a téma miatt látatlanban is drukkolok. 

nevtelen4.jpg

Alfonsó Cuarón (Harry Potter és az azkabani fogoly – szerintem a legjobb HP-rész) és J. J. Abrams bábáskodásának eredményeként fog érkezni a Believe. Nagyon képlékeny a project sorsa – a 10 éves, több különleges képességgel is bíró kislány és az ártatlan halálraítélt menekülnek városról-városra a… – nem is értem pontosan, mi elől. Ettől kitelhet a világ legjobb és legrosszabb szériája is. 

nevtelen5.jpg

Nick Hornby kedvelő vagyok, de az egyik szemem sír, a másik meg nevet annak hallatán, hogy az About a Boy-ból sorozat készül. Az egyik sír, mert ebből a könyvből készült már egy remek film, amelynél jobbat el sem tudnék képzelni. És persze a másik nevet, hiszen NH-fanként minden NH-adaptációban érdekelt vagyok. Na, majd meglátjuk…

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr45299030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása