sorozathírek 05.07.

 2013.05.07. 20:45

sorhir_1.jpg

Idén szeptemberben jön az HBO-ra a Társas játék második évada (májusban kezdik forgatni). Ez most már tény, hiszen a csatorna hazai prominensei külön sajttájon jelentették be. Jelenleg, azt hiszem, ez az egyik legnépszerűbb magyar kábeles sorozat az igényesebbek közül (valószínűleg a Terápia – ennek még bizonytalan a folytatása – mellett ez szállítja a legtöbb nézőt), és ebben valamicske szerepe lehet Herendi Gábornak, az egyik fő kreátorának is. Én magam csak egy-két epizódot láttam eddig, de, azt kell, hogy mondjam, egészen élvezhető a cucc. Mondhatni, már-már minőségi. Azért persze nem túl kiemelkedő, de akinek a gyengéi a kapcsolatos dramedy-k, annak biztosan be fog jönni (vagy már be is jött). 

sorhir2_1.jpg

Ketyeg a Gyilkos elmék (Criminal Minds) órája. A CBS-nek csütörtökig be kell biztosítani a széria további sorsát, hiszen aznap meg kell hirdetnie a berendeléseket. Viszont koránt sincs minden lefixálva. Joe Mantegna és Thomas Gibson szinte biztosan marad az új évadra, Gray Gubbler és Jeanne Tripplehorn visszatérése sem kétséges. Shemar Moore azonban egyáltalán nem akar aláírni az új szezonra, a lányok, Kirsten Vangsness és A.J. Cook viszont több pénzt akarnak – pontosan kétszeresét az eddigi gázsijuknak, vagyis nagyjából annyit, amennyit jelenleg a férfi főszereplők most kaszálnak. Szóval: az utolsó pillanatban kell majd nagyot alkotni a csatornának, de nyilván megoldják. Uprfronts ugyanis nem létezhet Criminal Minds nélkül! 

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr415287025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása