a nap híre: sikoly sorozat?

 2013.04.26. 12:14

sikoly1.jpg

Az MTV sorozatairól eddig nem írtam sokat. Nem is csoda, hiszen kevés a jó anyaguk, realitykről és talk showkról pedig – ez már feltűnhetett – nem igen szoktam hírt adni. Ma is megemlíthettem volna példának okáért, hogy berendelték a Snooki & JWOWW 3. évadát – de most komolyan, - bármiről, ami a Jersey Shore-ral egy kicsit is összefüggésbe hozható, soha nem írunk! SOHA! NEM! ÍRUNK! 

sikoly2.jpg

Na, tehát az MTV szériáiról ritkán esik szó nálam – de most történelmit ugrottak: berendelték ugyanis a Scream pilotját. Scream (Sikoly) – tudjátok, a kilencvenes évek emblematikus horrorfilmje és kevésbé emblematikus folytatásai. Ilyen azért nem történik minden nap. És még plusszba, tegyük hozzá azt is, hogy a csatorna illetékesei már tárgyalnak Wes Craven-nel, úgyhogy lehet: ő fogja szállítani nekünk az anyagot. Egy remélhetőleg 2014. nyarán startoló, eleddig ismeretlen hosszúságúra tervezett széria egy órás nyitóepizódjáról lenne szó egészen pontosan.

Nos, ha ennek nincs hírértéke, hát nem tudom, hogy minek van?!

sikoly3.jpg

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr645247979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása