acelszemely.jpg

Vannak azok a sorozatok, amelyekkel nagyon csúnyán el vagyok maradva, pedig nagyon fontos lenne nézni őket alapszériák lévén (ejnye-bejnye), s ráadásul többnyire még az első évad 10. része előtt hagytam félbe ezeket (irgumburgum). Ilyen pl. a Homeland (OMG), amelyet sürgősen pótolni szeretnék, vagy a Person of Interest (FTW), ami már tavaly április (!) óta fut a Viasat 3-on és most már ott tartunk, hogy napi bontásban (!) is vetítik.

De mondjuk pont az utóbb leírtakból következően volt már nagyon itt az ideje, hogy a Michael Emerson-os és Jim Caviezel-es széria első évadát kiadják dvd-n is. Mármint nem odakint – idehaza. Május 22-én érkezik a tékák és az illetékes boltok polcaira a WB által piacra dobott, a részeket szinkronosan és eredeti nyelven, felirattal is tartalmazó 6 lemezes kiadás, amely relatíve soványka, angol nyelvű extrákkal lett megpakolva – bővített első rész rendezői kommentárral, bakiparádé és hasonló – szokványos – bónuszok.

Persze fanboy-oknak kötelező!

Azért én nem fogom megvenni, viszont a pótlást minél előbb eszközölni kívánom. Ha előbb nem, hát nyárra mindenképpen szintre akarom hozni magam a POFI (hülye egy rövidítés, ugye?) tekintetében…

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr975236671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása