sorozathírek 04.16.

 2013.04.16. 12:05

Ma startol a Top of the Lake első évada a Sundance channel-en, a maga már márciusban kikerült dupla pilotjával. A Mad men-es Elisabeth Moss főszereplésével, kies szépségű, kietlen, Isten háta mögötti közép-nyugati vidéken játszódó nyomozós miniszéria nagyon igényes anyagnak ígérkezik, és meglehetősen filmszerűre sikeredett. Mindössze hét részes lesz, így lehet, hogy hamarosan be fogom próbálni. 

sor.jpg

Az NBC megcseréli a Mads Mikkelsen-es Hannibal 4. és 5. részét.  Erre vajon miféle okuk lehet? Akik nézik a sorozatot, például Gábor (lassan én is hozzákezdek), talán már valami választ is tudnak adni rá. Nekem a dolog okai meglehetősen homályosak – viszont annál kíváncsibbá tettek a produkciót illetően. Hamarosan nekiülök.  

sor2.jpg

Végre megint hallunk az egy éve berendelt Save me-ről, amely az NBC új sitcomja lesz és – most már biztos – május 23-án startol a csatornán. A történet szerint Anne Hesche karaktere közvetlenül istennel kommunikálva oldja meg a saját és mások életét. Mindezt egy sitcomban. Ez vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon rossz – a magam részéről kíváncsian várom…

sor3.jpg

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr715229371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása