napi történés 04.11.

 2013.04.12. 00:19

Mostantól az a tervem, hogy mindennap rövid bejegyzéssel jelentkezem napi történés címen, ahol a számomra érdekes filmes híreket foglalom össze.Justice-League.jpg

Úgy néz ki a Warner Bros leporolná Ragyogást egy prequel formájában. Már meg is van az előzmény film (The overlook hotel) készítésére a lehetséges mesterember: a The Walking Deades Glen Mazzara. Noha árnyékot vet a megvalósulásra, hogy Stephen King (aki közben A ragyogás folytatását írja Doctor Sleep címen) a kezeit dörzsölve várja a szerzői jogok visszaszállását. Újra forgatná az Aclon Entertrainment Kathryn Bigelow, számomra eddig legjobb filmjét, az 1991-es Holtpontot. Elég értelmetlen vállalkozásnak tűnik, mert Keanu Reeves, és Patrick Swayze egykori alakítását nehezen lehetne túlszárnyalni. Robert Redforddal a főszerepben The old man and the gun címen készülne film, annak a nyolcvan egy éves bankrablónak a valós történetéről, aki tizennyolc ízben szökött meg sikeresen a börtönből (hozzátartozik, hogy huszor nem jött össze neki). A film alapja róla utolsó letartóztatását követően David Grann által a New Yorkerbe írt cikk lesz. A Warner Bros. cáfolta, hogy Christopher Nolan ülne Az igazság ligája rendezői székébe.

Címkék: film hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr505217809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása