07. 06._The Bible.jpg

Miből lesz a cserebogár? 

A The Bible-ből, mondjuk. Eddig valahogy elkerültem (nyilván nem direkt), hogy írnom kelljen eme projectről, a History Channel a The Vikings mellett másik jelentős frissebb élőszereplős anyagáról, amely random antológiaként dolgoz fel bibliai történeteket (állítólag teljesen klasszikus módon – bár a Black Samson-on néztem egy nagyot!). Engem annyira nem vonz a téma (nézzétek meg a képet és mondjátok, hogy titeket igen!), nagyon jól ismerem már minden idők leghíresebb és még mindig legtöbbek által vásárolt (hogy a legtöbbek által is olvasott, arról már nem volnék meggyőződve!) könyvét – de emellett azért nem lehet elmenni szó nélkül.

A sorozat DVD- és Blue Ray-kiadásából ugyanis lakossági piacon egy hét alatt 1 millió, azaz egy hét alatt 1 millió fogyott. Ezzel minden idők egyik legkelendőbb minisorozatává avanzsált, illetve az elmúlt 5 év legjobban fogyó szériája lett.

Szóval akkor még egyszer a fenti kérdés: na, miből lesz a cserebogár? 

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr155393625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása