sorozathírek 05. 31.

 2013.05.31. 21:28

keppp.jpg

Az angolok megint kitaláltak valamit, ami senki másnak az életben nem jutott volna eszébe: az Up the Women-t ugyanis sufragette sitcom-ként aposztrofálják úton-útfélen. A sorozat tegnap startolt a BBC4-on, és ha kellőképpen érdekesnek fogom találni, biztosan belefogok majd valamikor. (Egyébként már a második évadot is berendelte a csatorna, az író pedig Jessica Hynes, akinek több kultikus angol sorozat epizódjait is köszönhetjük, azon túl, hogy elsősorban színésznőként keresi a kenyerét.)

keppp1.jpg

A jó hír: berendelték, újabb 13 epizódra. A rossz hír: legközelebb csak tavasszal folytatódhat. Persze türelmesek vagyunk, nem arról van szó. Nincsenek elvonási tüneteink (hiszen még tart az évad – de úristen, mi lesz, ha véget ér?), nem produkálunk aggasztó szimptómákat. De mégis – kegyetlen nehéz lesz a várakozás, mert Bryan Fuller bizony olyan minőségit alkotott, amilyet titkon azért el is vártunk tőle. Ja igen: a sorozat a Hannibal, a hír pedig az, hogy hosszas huzavona után az NBC berendelte a második évadot (az adó végre talált megfelelő koprodukciós partnert). 

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr575338163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása