sorozathírek 05.10.

 2013.05.10. 20:56

Névtelen.jpg

Csupa fontos finálé jutott nekünk mára: a sitcomok közül a Community a 4., a Two and a Half Men a 10. szezonjával vége, míg a „drámai” Person of Interest a 2 etapot tudhatja le (az első az NBC-n, utóbbi kettő pedig a CBS-en). S itt van nekünk ráadásként még a Glee is, amely a 4. évadát tudhatja immár maga mögött (ez meg a FOX-on zárult le). Bizony, ennyi jelentős széria szezon-zárása jutott egy napra. S hogy melyikből választottam képet? Nos, abból, amelyről még egyáltalán nem beszéltünk a blog történetében: a Community-ből. (Ilyen egyszerű.) 

Névtelen1.jpg

Tegnap éjszaka a premierekhez hasonló fontosságú kaszák és berendelések is történtek. A Parks and Recreation hál’ istennek (és az NBC prominenseinek) már hivatalosan is gyúrhat a hatodik évadra (lassan lenyomom az ötödikből még hiányzó részeket is – már csak a három-negyed szezon van hátra : ) ), ezzel szemben viszont kaszálták az eddig két évadot megélt Whitney-t (egyáltalán nem néztem ezt a sitcomot, mert nem is érdekelt annyira). Ünnepi hír lehet a széria kedvelőinek, hogy végül mindenki aláírt a 9. és a 10. évadra, így a Criminal Minds stábja és színészei is készülhetnek a következő etapra a CBS-en. A Kiefer Sutherland-es, különleges skill-es Touch viszont repül a FOX-ról – sajnos Tim Kring ismét befürdött, ahogy azt anno a Heroes-zal is tette (tudhattam valamit, mert a második évad végénél azt is abbafejeztem).  A Nikita viszont még mindig kell a CW-nek – így a 4. évadot is be akarják szerválni, s – 80’s sucker feleim, örüljünk – a The Carrie Diaries is kap második évadot. Ujjé! (A képpel a Touch-ot búcsúztatom.)

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr385294332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása