Sorozathírek 07. 17.

 2013.07.17. 21:32

07. 17._Covert Affairs.jpg

Ki nézi a Covert Affairs-t, alias a Kettős ügynököt? Mert, hogy én nem, az biztos! Az USA Piper Perabo-s akciódrámájáról hallani jókat és rosszakat is, bár alapvetően azért szeretni szokták – hisz tény, hogy nézettség tekintetében továbbra is kiválóan teljesít, szóval nem nagy csoda, hogy a project tegnap immár a 4. évadával startolt el. 

07. 17._Natthan Fillion.jpg

„Mert megérdemlem” – mondta Néten Fíllion és nem ment be az általa címszerepelt Castle forgatására hétfőn. A magyarázat: a széria immár a hatodik szezonjánál tart és népszerűsége töretlen, így hősünk most már tényleg elérkezettnek látta az időt, hogy kikövetelje az ABC Studios-tól azt, amit pedig kérés nélkül is biztosítaniuk kéne számára. Ugyanis az országos adókon futó anyagok esetében bevett szokás, hogy a sokadik szezonban már kevesebbet kell bejárnia a főkaraktert alakító csepűrágónak, hiszen a mellékkarakterekre ilyenkor már jóval nagyobb hangsúly kerül. Fillion most azért harcol, ami a CBS-en szintén hatodik évadára készülő The Mentalist esetében már rég megadatott Simon Baker-nek – hogy csak 4 forgatási napot kelljen lehúznia. Hajrá Nathan testvér, szurkolunk neked!

07. 17._American Dad.jpg

A FOX-nak nem kell az American Dad? Na, nem baj, a TBS-nek (ami amúgy ugyebár szintén a nagy FOX Family tagja) majd használtan is jó lesz! Na igen – ősztől a csatornán futó rajzfilmek közül most már csak a Simpsons és a Family Guy – örök túlélők – lesznek életben. A három éve a Comedy Central-nak lepasszolt Futurama sajnos már ott is csak a múlté, a Cleavland Show-t tavasszal érte utol a kaszás – és lám, most az American Dad is, a maga tíz évadával, az enyészeté lenne – ha a TBS nem akasztotta volna le magának szőröstül-bőröstül, stábostul-íróstul. Az új, tizedik szezon így a jövő év elejétől érkezik majd, és a hírek szerint 15 részből fog állni. Mivel pedig a sorozat elég jól szerepelt eleddig is, remélhetőleg még sokáig követhetjük nyomon a hazafias Stan, a ripacskodó Roger és a többi találó jellemvonásokkal bíró karakter bénázásait.

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr135412184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása