Úgy látszik, ez egy ilyen brittish day – csupa a ködös Albionból való hírrel tudok csak szolgálni nektek (főleg, mert most július 4. okán nemigen lesznek új amcsi sorozatos infók egy-két napig). Most pl. pár szériáról, amelyek a közeljövőben érkeznek az ottani csatornákra.

07. 04._Daltons.jpg

Ami engem a legkevésbé fog érdekelni, az a szigetországbeli romantikus vígjátékok legújabb üdvöskéje, Sheridan Smith főszereplésével készült The Daltons lesz a Sky1-on. Ennek egyébként már lement a nyitó része a csatornán – a countryduóról szóló anyag folytatása meg majd valamikor begyűrűzik. Engem ez annyira nem érint majd, mert tutira nem fogom nézni. 

07. 04._Legacy.jpg

Sokkal jobban hangzik az én fülem számára a Legacy c. anyag alapkoncepciója, amely a BBC-n kezd majd. Hogyisne, hiszen hidegháborús kémthrillerről beszélünk (!), az író pedig egy bizonyos Alan Judd, aki állítólag érti a mesterségét. A főszerepekben is neves csepűrágókat láthatunk majd, mint pl. Charlie Cox, Romola Garai vagy Andrew Scott (a legújabb britt Sherlock Moriarty-ja!). Ugye nem kell mondanom, hogy felkaptam a fejem!

07. 04._The Wipers Times.jpg

De ami most a leginkább lázba hozott, az a The Wipers Times a BBC2-n. Egyrészt az I. világháború világa alapból érdekel, másrészt ennek az anyagnak a megközelítése rendhagyó lesz, hiszen két katonáról fog szólni, akik a címszereplő szatirikus hírlapot (amely egyébként valóban létezett) jelentetik meg a világégés kellős közepén. De, ha valakinek még ez sem elég érdekes – az egyik főszereplő maga a nagy Michael Palin lesz. Bezony…

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr95391487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása