07. 01._Evan Katz 24.jpg

Megint megoszlanak a vélemények, ezért megint nyomatékosítom: nekem a 24 úgy volt jó, ahogy volt. Számomra működtek az újabb évadok is, a legkevésbé sem éreztem fáradtaknak őket és egy pillanatig sem ingatták meg hitemet abban, hogy ez minden idők legjobb akciósorozata.

Ezért én sokakkal szemben annak is örülök, hogy szépen szivárog vissza a széria régi alkotógárdája az új show-ba. Ez is kell: a régi megszokott cirkumstancziák. Nem akarok nagyon radikális váltást, éppen elég az, hogy felére csökkentették az epizódok számát, s így már nem lesz olyan hosszú és real time az így is csak (legelőbb) jövő májusban érkező reunion-project (Live Another Day), azaz a tulajdonképpeni kilencedik szezon.

Most pl. annak örülök, hogy a régi gárdából az író Evan Katz író is bekerül az új vegyes felvágottba, ahova persze pár új arc is leigazol majd (ez utóbbi sajnos elkerülhetetlen). Igen, jól olvastátok: gyerünk, csak így tovább, a 24 legyen olyan, mint régen vaót, a föld ne forogjon, hanem álljon – és ide jöhet még pár jó kis konzervatív szellemű szállóige…

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr155385986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása