06.30._Bosch Conelly.jpg

Az Amazonnak, azaz a világ egyik legnagyobb kereskedelemmel foglalkozó weboldalának saját netes csatornája van, saját próbálkozásokkal. Ám ezek, mondjuk, a vele nagyjából egykorú Netflix-szel szemben, nem túl sikeresek. A gyerekeknek készült szériákról most nem ejtenék szót – a Zombieland azonban egyértelmű kudarc volt. Ami az eredeti moziban még működött, az itt tragikus volt – borzalmasan tehetségtelen anyag volt és annak rendje-módja szerint nagyot is bukott.

Ezért lehetnek az embernek fenntartásai, mikor meghallja, hogy az adó drámai széria gyártására szánta el magát. Ugyanakkor viszont a téma alapján akár még jó is lehet a tervezett project – a feldolgozandó alapanyagot ugyanis a Michael Conelly író által teremtett karakter, a szürreális ügyeket megoldó Henry Bosch detektív történetei szolgáltatják. A könyv jó kritikákat kapott, így talán nem hátrány, hogy az írónak és a sorozat kreátorának személye egy és ugyanaz. Nem is írnék többet, amíg nem tudok biztosabbat.

Meglátjuk… 

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr705384663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása