06.28._Emmy_01.jpg

Tényleg csak pirinyó hírmorzsa érkezik most a sorozatvilág Oscar-jával kapcsolatban (bár talán szerencsésebb volna a Golden Globe-ot emlegetnem analógiaként, mert ott sokkal szakmaibb és komolyan vehetőbb kb. minden). Szóval: 2013 szemptember 22-én fog sor kerülni a díjkiosztóra az LA Nokia Theatre-ben és Neil Patrick Harris fogja átadni a trófeákat (aki óriási showt csinál majd a dologból, arra mérget vehettek). Ezt eddig is tudhattuk, úgyhogy rátérek a lényeges infóra: 07. 18-án kerül ugyanis sor a jelöltek bejelentésére, amit Kate Mara (American Horror Story, House of Cards) és Aaron Paul (Breking Bad) fog majd megejteni (érdekes páros, annyi szent!). Érdeklődve várjuk az ominózus listát!

06.28._Emmy_02.jpg

Ahogy a Family Guy is (megint nyerni szeretnének, de a teljesítményüket elnézve szerintem megint nem fognak), amely a Girls c. feledhető HBO-s próbálkozás plakátját parodizálta ki ez alkalomból…

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr965382135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása