06.27._Utolsó Mohikán.jpg

Nos, hölgyeim és uraim, a Nagy Indián Könyv ősi idők óta hozzám hasonlóan nagy rajongói: az FX megint valami izgalmasba vághatja a fejszéjét, ami a ti érdeklődésetekre is számítat!

Tegnap kiderült, hogy 1992 óta nem robbantott akkora nyári nézettséget drámasorozat, mint az Under the Dome hétfőn, ma pedig az, hogy a kultikus James Fenimore Cooper regényből, az Utolsó Mohikánból az 1992-ben készült (egyébként kiváló!) Michael Mann film óta először újabb adaptációt terveznek. Az anyag egyelőre csupán a megírandó pilotszkript állapotában leledzik, de ha berendelik, akár még kivételesen nagy királyság is lehet belőle – igaz, az emlegetett opusz elég magasra tette a mércét – de az FX stábjából kinézem, hogy simán összehoznak valami rendhagyót és különlegeset, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelni.

Ja, és az írók: csupa tapasztalt, öreg róka. Christopher Crowe, aki több klasszikus sorozaton dolgozott már (igaz, egyik sem túlságosan neves project), a Miami Vice-os Kerry McCluggage és Steve Beck, aki íróként eleddig nem jeleskedett, viszont olyan filmek vizuális effektjeiért felelt már, mint az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag, vagy a Vadászat a Vörös Októberre (ezek a maguk idejében azért a csúcsot jelentették!).

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr505380688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása