Sorozathírek 06. 25.

 2013.06.25. 19:49

06.25._Under The Dome.jpg

Hacsak nem születtél burokban, a tegnapi napig nem tudhattad, milyen az élet egy búra alatt, Tegnapig, mert a múlt este elstartolt a CBS nagy durranásként betervezett nyári szériája (az Amazon 750 ezer dollárt fizetett az adónak részenként, hogy már négy nappal a hétfői sugárzások előtt árulhassa a részeket!), a Stephen King regényéből készült Under the Dome, amiről egyelőre leginkább szépeket lehet hallani. A sorozatot korábban már beharangoztam, így kár lenne ismételni magamat – a lényeg az, hogy egy titokzatos okokból (sci-firől van szó, szóval lehet találgatni) leereszkedő búra alatt rekedt városban fog játszódni. Pilotkritika hamarosan – nem ígérem mára vagy holnapra, de a napokban biztosan szállítom.

06.25._Hobgoblin.jpg

Mint az ismeretes, a Hobgoblin nevű HBO-anyag pilotját Darren Aronofsky rendezné. Azaz csak rendezte volna, ugyanis a II. világháborús és náci tematikájú misztikus sorozatot a csatorna nem vállalta be. Nem értem, hogy lehetett egy ilyen anyagot kihagyni – ez csak jó lehet, a fene vigye el! „Lehet” – írtam, ugyanis még nincs minden veszve – az FX állítólag érdeklődik iránta (talán jobb is lenne, ha ők újítanák be, az adón futó projectek magas permanens magas minőségét ismerve), de hivatalos infók még nem érkeztek. Mondhatjátok, hogy beteg vagyok, de az 80’s, a hidegháború vagy a western iránti függőségem mellett a náci tematikát is felettébb kedvelem. Kedvenc szériám e tekintetben (csak, hogy meglepődjetek!) a szovjet A tavasz 17 pillanata. Azt sosem lehet überolni

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr675377924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása