06.24._Crossing Lines_01.jpg

A csehek és a franciák (no meg a Criminal Minds egyik producere, Edward Barnero) úgy döntöttek – megcsinálják. Ezt csak azért mondom, mert végre egyszer már mi is dönthetnénk úgy, a fene vigye el (a szocializmus alatt könnyebb volt magyar koprodukciós sorozatot csinálni, mint manapság? Why???)... Na persze a döntés, és a tényleg megcsinálás között komoly szakadék húzódik. De kétségtelen, hogy a Crossing Lines simán leakasztotta magának főszereplőnek Donald Sutherland-et és William Fitchnert.

Hoppá! 

Kérdéses persze, hogy ez az anyag nem jut-e majd a Jean Reno-féle Joe sorsára – a kezdeményező most is a francia TF1 (bár az NBC szíves közreműködése nélkül nyilván nem jutottak volna ilyen messze!), akárcsak annak az esetében, és a téma most is nyomozós, igaz, ezúttal egy különleges egység vezetőit alakítják az emlegetett a-kategóriás színészek, akik európai karaktereket játszanak el és Európában, európai bűnözők után vadásznak. A pilot tegnap este volt – így még várok a bepróbálással. No meg, mert a fentiekből következően kicsit szkeptikus is vagyok – túl szép ez, hogy igaz legyen, főleg az emlegetett fiaskó után…

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr425376020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása