Sorozathírek 06. 17.

 2013.06.17. 20:13

1_1.png

Múlt héten Poirot bácsi kezdett, immár 13. évados, nyomozásaiba, tegnap este (az még a múlt héthez tartozik, de ezt most ne firtassuk) pedig a Geraldine McEvan alakította „legújabb keletű” (Miss) Marple kérdezősködhetett egy újabb gyilkosság ügyében az ITV-n. A 2004 óta az angol színészek újabb generációnak színe-javát felvonultató széria a hatodik évadával startolhatott – idehaza elsősorban nyilván az Agatha Christie-rajongók ismerhetik, másodsorban pedig azok, akik a királyi tévén nézték anno a sorozat (ugyebár itt is áll az, hogy inkább filmciklusról beszélhetünk, hiszen egy-egy epizód másfél órát is kitehet) korábbi részeit. (Egyébként a True Blood és a White Queen is kezdett tegnap, de mivel ezekről már beszéltem, nem óhajtanám szaporítani a szót velük kapcsolatban. Utóbbi ügyében egyébként még megjegyezném, hogy az anyag amerikai premierje a Starz-on lesz, július 10-én, ahol kicsit hosszabb epizódokat kapunk majd, mivel a britek szépen megcenzúrázták az erősebb (kérdés persze, mennyire erős az az erős?) szexjeleneteket.)

1_2.png

Hacsak nem lesz még egy mozifilm a dologból (Neil Jordan rendületlenül házal a projecttel), akkor végleg vége lett tegnap este a The Borgias-nak a harmadik szezon fináléjával. Nem nézem a Client Listet, amely szintén vasárnap zárt évadot, mégpedig a másodikat - de állítólag nem is vesztek sokat a Lifetime csatornán futó anyaggal (amúgy a kép innen való). Ja, és a Nurse Jackie is tegnap végzett az 5. szezonjával (a hatodik sorsa már bizonyos, így örülhetnek e project kedvelői, akiknek népes számát én továbbra sem gyarapítom).

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr15366149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása