4_1.jpg

Az HBO kaszát ragadott, hogy a 4. évad után elmetssze az Eastbound & Down (Egyszer fent… inkább lent) torkát. OK, mindig is rétegsorozat volt Kenny Powers (Danny McBride) még anno 2009-ben született saga-ja– és amúgy nem értem, hogy miért. Persze, a humora markánsan prosztós volt, a kreátori és írói munka meg erősen minőségi - szóval a surmóknak túl jó, a különlegességeket vadászóknak meg túl surmós volt. Mást nem tudok elképzelni, ami magyarázhatja a sorozat sorsát, ami amúgy még így is, minden tekintetben, meglehetősen népszerű volt (idehaza is!). 

Azért, szerencsénkre, az emlegetett 4. szezon még hátravan a búcsú előtt – a 09. 29-én (nagy nap lesz az, mert akkor startol a csatornán a Boardwalk Empire 4. etapja is) útjára induló anyagnak ráadásul az lesz az érdekessége, hogy egypár esztendővel az eddigi szezonok történései után fog játszódni.

5.jpg

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr585350349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása