113.jpg

A Borgias három évadig húzta a Showtime-on. Neil Jordan projectjének ennyi idő és lehetőség adatott. A dolgot már lehetett sejteni egy ideje, mert az anyag a belefektetett időből és energiából, továbbá pénzből (bár az utóbbi kettő egy és ugyanaz a harmadikkal) túl keveset hozott vissza.

Én már anno az első szezon közepe táján lemaradtam a sztorival, de azt tudom, hogy a harmadik évad az elsőhöz képest még nem jutott oly nagyon messze a méregkeverő família történetében, így nem csoda, ha Jordan a kasza sejthetősége óta a históriát méltóképpen  lezáró filmben gondolkozott, amelyet azonban a csatorna megvétózott. Bezony – NJ ugyanis túllőtt a célon az anyag scriptjével (ez szintén most derült ki), hiszen a film végén a Borgia-sztori is egyértelműen lezárult volna, amit azért a csatorna egy későbbi folytatás reményében nem díjazna annyira. Kreátorunk persze közölte a Borgias csökkenő számú rajongótáborával:  nem adja fel a reményt, és szeretné, hogy valamilyen, nyilván mozis platformon prezentálhassa az emlegetett opuszt. 

114.jpg

Nem mondhatok mást: sok sikert neki hozzá!

- Szöllő -

 

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr915348754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása