keppp2.jpg

Nem csalás, nem ámítás, hisz júni’ 24-én startol az új Stephen King sorozat a CBS-en. Nem miniszéria és nem tv-film – igazi, több évadosnak ígérkező project, melyek közül az első 13 részes lesz. A regény egyébként A búra alatt címmel jelent meg idehaza, de nem lesz tanácsos a fejlemények követéséhez a könyv ismerete, mivel állítólag a széria már a 10. részben „le fogja hagyni” a regényt, amely ugyebár egy Chester Mill nevű képzeletbeli kisvárosra titokzatos okokból leereszkedő, áthatolhatatlan búra fogságában élő karakterekről fog szólni. 

keppp3.jpg

Egyébként a főkarakter itt is Dale Barbara iraki veterán lesz, aki gyorsétteremben süt hamburgereket és éppen tovább készül állni a városból, amikor leereszkedik a titokzatos búra. Dale-t Mike Vogel játssza majd, de olyan remek színészek is felbukkannak majd benne, mint Dean Norris (a Breaking Bad Hank-je), az eyecandy-faktort pedig többek között Rachel Lefevre jelenléte biztosítja majd. 

keppp4.jpg

A kreátorunk Brian K. Vaughan lesz, az első két epizódot Jack Bender rendezi majd (bár a pilotnál a Millenium-trilógia dán adaptálója, Niels Arden Oplev is besegít majd!). Mindketten bizonyítottak már a Lost-ban – előbbi producerként és íróként, utóbbi rendezőként. Azt gondolom, ezek után el kell ismernünk, hogy valószínűleg igen király high concept anyaggal lesz dolgunk. De, persze: ne igyunk előre a medve bőrére! 

keppp5.jpg

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr185338170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása