sorozathírek 05.27.

 2013.05.27. 18:44

Névtelen4_1.jpg

Tegnap zárt évadot a Smash az NBC-n. A magyarul az m1-en Kasszasiker címen futó broadwayes-cukroshabos anyag 2. szezonjával a sorozat is zárul, és állítólag rendes lezárást is kap az anyag. Engem eddigelé annyira nem foglalkoztatott a gondolat, hogy belekezdjek (nem az én műfajom) és valószínűleg ezután sem fog.

Névtelen5_1.jpg

The Fall. Az új angol sorozat pilotja múlt héten rekordot döntött a BBC2-n – 3,5 milla ember volt kíváncsi rá a szigetországban. Talán a jó, figyelemfelkeltő promózás volt az oka (vagy tényleg Gillan Anderson-ra voltak ennyien kíváncsiak?), de valamit nagyon eltalálhattak a készítők. A rekordnézettség tükrében a csatorna úgy döntött, hogy máris berendeli a második szezont. Egyébként a történet egy gyásztanácsadóként dolgozó sorozatgyilkos családapa és az utána nyomozó rendőrnő (őt játssza GA) sztorija. Ez alapján nem tűnik túl erősnek a sztori – de az angolokat ismerve ők ennél százszor unalmasabb képletből is képesek valami durvát kihozni. Egyébként, ha még hallok egy-két szépet a széria további részeiről, lehet, hogy én is belevágok majd. 

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr345320902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása