napi történés 05.23.

 2013.05.23. 20:52

Rebootot kaphat fiatal korom egyik nagy kedvence, a Jean-Claude Van Damme főszereplésével készült Időzsaru. A filmnek volt már 2003-ban egy tévés folytatása Timecop 2: The Berlin Decision címen. De gondolom sokan el tudnák viselni újra széles vásznon az időben utazó rendfenntartó erők ténykedését.

csf4.jpg

Jön a kötelező éves altáji vígjáték Jennifer Anistonnal: We are the Millers címen. Ezt bizonyítandó azonnal kaptunk is egy red band előzetest is.

Aniston egy sztriptíz táncos nőt fog alakítani, akit egy amúgy jó lelkű drogkereskedő vesz rá, hogy adja ki magát családanyának egy családi kirándulásnak álcázott drogcsempészéshez., 

Végezetül pedig következzen az Antal Nimród-féle Metallica: Through the Never koncert filmjének előzetese. Amelyhez még egy jó kis sztorit is gyártott Nimród: a Dane DeHaan játszotta srácnak egy csomagot kell továbbítania, de a koncerten minden "összejátszik" ellene.

Címkék: film hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr335315122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása