sorozathírek 05.16.

 2013.05.16. 21:42

huto.jpg

Ó, jaj! Azt mondják, a Supernatural megint szárnyal. Szemétség, mert nagyon csúnyákat írtak róla a hetedik évad első harmadától kezdve. Én élveztem, néztem volna tovább is, kitartott volna a szufla – de annyira, és annyian lehúzták, és annyira gonoszul írtak róla, hogy végül még sem folytattam. Most meg, úgy tűnik, mégiscsak pótolni kéne a maradékot – főleg, hogy ma zárult a nyolcadik évad. Áh, sosem érem utol magam! 

huto1.jpg

Az Arrow-ot – ja bocs, a Zöld íjászt – sem nézem, és ez vicces, mert, bár csak az első évad zárult most, még sincs az RTL-nek olyan hazai „leánycsatornája” ahol ne nyomatnák már a szériát, ki tudja, mióta. Nem tudom, érdemes lenne-e belefognom egy potenciális darába, mert utóbbi fejlemény eléggé demotivál, viszont a sorozatról egész jókat és barátságosakat hallani újabban – eleinte (persze) ezt is sokan húzták le.

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr635303771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása