sorozathírek 05.15.

 2013.05.15. 20:15

0515.jpg

Az „alap” NCIS a 10., az NCIS: Los Angeles a 4. szezonját zárta. Ismeritek a véleményemet ezekről: nem követem őket állandóan, általában tévén keresztül, alkalomadtán csodálok meg egy-egy epizódot. És ez talán nem is olyan nagy baj. A New Girl-t már inkább szeretném naprakészen nyomon követni, de úgy az első évad három-negyede táján elakadtam vele, és még nem jutottam tovább. Zoey Deschanel amúgy nagy kedvencem, így még szép, hogy követnem kéne a szériát, lehetőleg minél inkább hűen az eredeti sugárzásokhoz. (Na, mindegy, a nyáron majd pótlom a restanhciát.) Aminek amúgy hírértéke van az NG-vel kapcsolatban: tegnap végezte be második évadát.

05151.jpg

Először úgy volt, hogy a Happy Endings-nek lesz új évada, majd úgy határoztak az ABC-nél, hogy akkor inkább mégsem. Végül: most a legújabb hír az, hogy megpróbálják lepasszolni kábeles csatornáknak, hátha valamelyik ráharap a projectre és megveszi magának. Az adónak hasonló tervei vannak a Body of Proof-fal is, amit elvileg „hidegre tettek”, de most mégis megpróbálják, mégpedig gyorsan eladni valamelyik nem országos adónak. Utóbbi sorsa annyira nem izgat – az előbbi esetében viszont örülnék, ha valamelyik minőségibb projecteket szállító kábeladó újítaná be magának. Az nem lenne rossz.

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr245302125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása