sorozathírek 05.11.

 2013.05.11. 17:26

themiddle.jpg

Most már összesíthetjük az elmúlt 24 óra berendeléseit (ezek immár 100%-osan is hivatalosak és véglegesek!). Nos: a SyFy be fogja újítani a Defiance 2. évadát is, amely ismét csak 13 epizódos terjedelemmel fog bírni, az ABC pedig egész tömegben véglegesítette a berendelésekre vonatkozó infókat. Így lesz 2. évada a „countryosorzat” Nashville-nek, és a kertvárosi környeztbe beilleszkedni igyekvő földönkívülis Neighbors-nek. Így lesz 3. szezonja a Once Upon a Time-nak, a Revenge-nek, a Suburugatory-nak, a (Universal Channel-en Botrány címen futó) Scandal-nek (amely egy, a bajba jutott, botrányba keveredett politikusoknak segítséget nyújtó ügyvédi irodáról szól), a Tim Allen-es (miatta nem nézem, mert nem hiszem, hogy vele együtt jó lehet bármi is) Last Man Standing-nek. Így lesz 5. etapja, a 2009-ben „válságsitcomként” startoló The Middle-nek (bocs, de már az elején elakadtam), és a Modern Family-nek. S, végezetül, a Kastély Ricsi így kezdheti hamarost a 6; a Grace klinika pedig már a 10. adaggal („hányszor lehet, bűntelenül elénekelni a refrént…”)

themiddle2.jpg

Sok volt most a kaszasuhintás is (szintén abszolút mértékben végleges infók érkeznek): a Burn Notice-nak pl. a következő, 7. szezonja lesz az utolsó az USA-n (a széria kedvelői örülhetnek, hiszen ekként rendes lezárást is fog kapni – amúgy a kép is ebből a BN-ből való). Az NBC a Matthew Perry-s Go On-tól szabadult meg (szomorúan mondom ezt, de már nagyon ideje volt), 1 évad után az ígéretesen startoló Ryan Murphy-s The New Normal-t is ott hagyta az út szélén, s az m1-en Kasszasiker címen futó Smash-ük is abbamarad a második etap után. Szomorúak lehetnek azok is (s osztom a bánatukat), akik egyáltalán nem örülnek a Southland (Terepen) kaszájának – a sorozat következő évada lesz az utolsó a TNT-n, és talán-talán (a kreátorok nagyon lobbiznak) még egy lezáró filmet is kap a szociografikus zsaruszéria. David E. Kelley (aki nem nézte az általa kreált Ally Mcbeal-t, az sürgősen üljön neki!) új dobása a Monday Mornings pedig (már a februári start óta tudni lehetett): kolosszális bukás, amit most cancel-lel is szentesítettek. Az ABC-s How to Live With Your Parents sem húzta sokáig (egy hónapja startolt!), bár a kasza nem volt olyan könnyen borítékolható, mint a Red Widow-é, amiért még krokodilkönnyeket sem fogunk hullatni. A Body of Proof-ot (A hidegsebész) 3 évad után hidegre tették (bocs, de ezt muszáj volt), ami nem volt olyan nagy meglepetés a nézettségek tükrében. Ami viszont az igazán nagy veszteségeket illeti: A Family Tools nem érdemelt volna ilyen korai véget – a családi barkácsválalkozásról szóló sitcom az év egyik legígéretesebb comedy-szériája lehetett volna…

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr365295411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása