sorozat hírek 05.02.

 2013.05.02. 21:21

abc.jpg

Elstartolt a Family Tools. Az ABC szitkomja egy kis maszek barkács-vállalkozásról szól, ahol a hatalmat az alapító papától a fia kapja meg (igen, a Férjek gyöngye kedvelői jól látják, hogy a vastagajkú hölgy, Leah Remini - azaz nem más, mint Doug Heffermann asszonykája, Carrie). Megérkezett a The Americans 1. évadának fináléja is. Az igényes, hidegháborús széria már csak arra vár, hogy valamikor írjak róla. Remélem, erre egy-másfél héten belül sor kerül.

abc1.jpg

A Show Case kanadai adó korábbi sikersorozatai nem szerepelnek mostanában túl jól. Az általam sokat dícsért Continuum 900 ezer nézővel indult, csakhamar 400-ra zuhant vissza, s az új szezont 375 ezerrel kezdte. Ez nagyon csekély nézettségnek számít odaát, de a paranormális-misztikus-nyomozós Lost Girl 3. évadának 300 ezréhez képest még jónak számít. A csatornának mégis nagyon kell ez a cucc, ha már egyszer berendelte az új etapot, a Continuum pedig, letöltési mutatói alapján, világszinten valószínűleg közkedveltebb, mint otthon. Szóval a lényeg sokszor a tények, jelen esetben a számok mögött van. 

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr805262962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása