napi történés 05.01.

 2013.05.01. 22:16

Paul Thomas Anderson és Jaquin Phoenix közös munkája olyan jól sikerült, hogy máris hozzá láttak a következőhöz:, amelyben a Phoenix alakította kábítószer függő Los angeles-i zsaru egy emberrablási ügynek próbál utána járni. Kevin Costner a Black and whiteban miután lánya meghal a szülésben feleségével neveli unokáját. azonban pechére az asszonyt is elveszti egy autóbalesetben: így rá hárul, hogy bebizonyítsa, hogy megfelelő "apa", miközben a másik nagyszülők mindent követ megmozgatnak, hogy elvegyék tőle az unokáját. Natalie Portman is felkerül a Machbet film stáblistájára. A Violet and Dasy előzetese megérkezett hozzánk:

Az Utórengés című film (Nicolás López, Eli Roth és Guillermo Amoedo) előzeteséből kiderül, hogy lehet egy katasztrófa filmet egy véres slasherrel párosítani:

Címkék: film hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr775260541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása