sorozathírek 04.30.

 2013.04.30. 18:58

csajvarju.jpg

Ma este startol a sci-fis – átívelő szálas, de nyomozós epizódokkal zsúfolt 13-as raktárház és a rákot is pozitívan felfogó, Laura Linney főszereplésével bonyolódó dramedy, a The Big C negyedik évada. Előbbi a SyFy-on, utóbbi a Showtime-on. Mindkét széria nagy adósságom, mindkettővel el vagyok maradva és mindkettővel nagyon szintre kéne hoznom már magam. Főleg, hogy mindkettőről igen jókat hallani. 

csajvarju2.jpg

Dr. Csont, azaz Mr. Boreanaz már a nyolcadik szezonját tudja le – míg Ryan Hardy, azaz Mr. Kevin Bacon a The Following első évadával végez ma este (mindkét esemény a FOX-on várható). A Bones-ra hamar ráuntam, de lehet, hogy csak nem nekem való – a The Following-ot viszont pótolni szeretném. A fenébe is, mennyi legalábbis figyelemreméltó sorozat van idén – s ez még ráadásul Kevin Bacon-ös anyag, és azt a csepűrágóembört én felettébb kedvelem.

- Szöllő -

 

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr45258324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása