napi történés 04.29.

 2013.04.29. 21:34

kn3.jpg

Sam Worthington szörföst alakít egy ausztrál drámában, amelyben két számomra kevésbé ismert színész alakította elanyátlanodó fiatal srác a kisvárosi korlátokat, bűnözést és szenvedély betegséget legyőzve világmárkává növik ki magukat a szörfös boltjukkal. A Broadwayre kerülhet musical formájában a Rocky!  Add Istenem, hogy csak az Eyes of the tiger ne csendüljön fel benne! Lássunk belőle egy kis ízelítőt:

snow.jpgMegérkezett Bong Joon-ho Snowpierce című sci-fijéhez a footage. A film egy francia képregényen alapul: a globális felmelegedés elleni kísérlet kudarcba fulladásával a beálló jégkor elpusztít a filmben mindent kivéve egy folyamatosan száguldó vonat "legénységét", ahol a rendet egy osztálytársadalom tartja fenn. 

Címkék: film hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr835253388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása