sorozathírek 04.26.

 2013.04.26. 12:10

miez.jpg

Úristen, az Arrested Development (Ítélet család)! 2003-ban indult ugyan, de én csak úgy 2009 magasságában találkoztam vele a Comedy Central-on. Hát mit mondjak, az a fajta idiotizmus, amit a Bluth-család története közvetített, annyira fájdalmas volt, hogy már csak röhögni lehetett rajta (sírva, térdet csapkodva, a földön fetrengve – mindezt egyszerre). Nem mondom, hogy korszakalkotó széria volt, de hogy szegényebb lett volna nélküle a „kora ifjúságom”, az biztos. A 2003 és 2005 között elkészült 3 évad után most jön – nyolc év után – a negyedik. Premier május 23-án a Netflixen. A narrátor pedig még mindig Ron Howard, a családfő Michael-nak (Michael Bluth) még mindig éktelenül nehéz lesz összetartani a familliát, Lindsay (Portia de Rossi) még mindig csinos és Buster (Tony Hale) még mindig félkezű. Igen, még mindig félkezű. Ott van a plakáton, nem tűnt fel? 

miez1.jpg

Akkor most mi lesz a Torchwood-dal? Teljes a bizonytalanság. Eva Myles (Gwen) sem könnyítette meg a dolgunkat e tekintetben. Egy interjúban erősen lebegtetett – még mindig van remény a folytatásra. Bosszantó, hogy nem tudjuk: az egyik legjobb angol sci-fi-drámának, a négy évadot megélt „fáklyaerdőnek” (már a cím is olyan átkozottul epic, a fene vigye el!) lesz-e ötödik szezonja is, vagy nagyon érzékeny búcsút kell majd vennünk tőle…

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr445247972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása