sorozathírek 04.25

 2013.04.25. 14:06

sor1_1.jpg

Ben Elton neve szépen cseng a kevésbé ismert brit sorozatok hazai kedvelőinek nem túl népes tábora fülében. Az ő munkája ugyanis az 1995-ben startolt The Thin Blue Line, amely két évadot élt meg a BBC-n. A magyarul Dilizsaruk címen futó szériában Rowan Attkinson igen intelligens humorral felvértezett karaktert játszik – egy rendőrőrs tisztjeként osztogatva a sajátos poénokat. Ebből a sorozatból lehet ismerős David Haig is, aki Attkinson karakterének öntelt felettesét alakította. Haig a BBC1 ma startolt új sitcomjában is főnök – ezúttal azonban építésvezetőként mókázik majd.

sor2_2.jpg

Kanadában lement a már sokat emlegetett Hannibal S01E04, az NBC pedig elkezdte feltolni az emlegetett epizódot, mégpedig részletekben, a netre. Én ugyan még nem néztem meg, de, amint lesz egy kis időm, igyekszem majd tudósítani arról, miért is olyan durva ez a bizonyos rész, hogy nem lehetett levetíteni az országos adón (azért remélem, kiérződik az irónia). 

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr935246456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása